A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Павленківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день охорони водно-болотних угідь

Щорічно 2 лютого відзначають Всесвітній день охорони водно-болотних угідь країнами світу – учасниками Рамсарської конвенції. В Україні до переліку територій, що їх охороняють згідно з  Рамсарською конвенцією, входять 33 водно-болотних угідь загальною площею 744 тис. га.

13:44 02.02.2018

Пізнавальна екскурсія

Пізнавальна екскурсія      3 квітня  учні 2 та 3 класів Павленківського НВК   мали можливість відвідати районний  краєзнавчий музей. Діти із задоволенням відвідали всі зали музею, дізналися багато цікавого про історію рідного краю. Із великим захопленням вони слухали розповідь екскурсовода про заснування нашого району, про тяжкі роки  окупації та війни, про непростий шлях до здобуття незалежності і,звичайно, про участь своїх земляків  у цих подіях. І вже повернувшись до школи, діти із захопленням переповідали свої враження від екскурсії друзям  та пообіцяли відвідати музей разом зі своїми батьками.

13:44 02.02.2018

Вітаємо!

Вітаємо! Лахтарина Світлана Олексіївна -  лауреат ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" у номінації "НІМЕЦЬКА МОВА"

13:44 02.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора