A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Павленківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

26 квітня - Міжнародний день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс на північний захід небезпечні радіоактивні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду.

14:35 26.04.2024

Зустріч школярів з працівниками поліції

23 квітня, у нашому закладі відбулася зустріч школярів з працівниками поліції. До учнів завітала інспектор ювенальної превенції Сумського районного управління   поліції ГУНП в Сумській області, лейтенант поліції Криницька Т.О. Вона розповіла про роботу поліції, пригадала з дітьми права людей, що гарантуються законом. Особлива увага приділялася попередженню правопорушень серед неповнолітніх, наслідкам безвідповідальної поведінки та булінгу. Також здобувачі освіти збагатили свої знання з правил дорожнього руху, зрозуміли у які неприємні ситуації можна потрапити через власну необережність. Тетяна Олександрівна нагадала дітям про важливість виконання обов’язків покладених на них у закладі освіти, закликала розвивати людські чесноти та долати власні недоліки. Діти мали можливість отримати відповіді на свої запитання.

15:36 23.04.2024

Всесвітній день Землі

З нагоди Всесвітнього дня Землі з учнями закладу були проведені години спілкування. Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для іх вирішення.

15:23 23.04.2024

День безпечного Інтернету

06 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. У закладі відбулись уроки до Дня безпечного Інтернету. Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молоді. 

16:39 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора